Sommerlejr 2017

Sommerlejr 2017

Bestyrelsen har besluttet at gruppen giver tilskud til deltagelse på SL2017 så prisen for hel lejr bliver kr. 1.000,00 og halv lejr (Mikro) kr. 600,00
Lederne deltager gratis!
Endvidere kan forældre der er økonomisk trængte henvende sig til bestyrelsen med henblik på hjælp til at få ekstra tilskud via diverse puljer i kommunen og Sct. Georgs gilderne. Bestyrelsen vil også se på muligheden for evt. søskenderabat. Vi opfordre til at man kontakter bestyrelsen hurtigst muligt. Skriv til gl [at] valbyparkspejderne [dot] dk

---

18-03-2017
Kære alle
Første tilmeldingsdato er nu oveerstået. Vi er rigtig glade for der er så mange der vil med på sommerlejren. Vi er pt. 66 tilmeldte spejdere og ledere.
Det bliver en kæmpe oplevelse, kan vi godt love.
Tilmeldingen var vigtigt i forhold til antal spejdere og fordeling af størrelse på den lejrplads vi får.
Så nu er vi sikre på der er plads nok til os.
Men vi kan stadig tilmelde flere, ingen problemer i det. Allersidste frist er 1. maj, så hvis man ikke lige nåede at tilmedle sig i første omgang, så send blot en mail til gl [at] valbyparkspejderne [dot] dk så skal vi nok sørge for tilmelding.
Man skal så betale direkte til gruppens konto og skrive: ”navn”, "gren", Sommerlejr i forbindelse med indbetalingen – tak, så ved vores kasserer hvem der er og hvad det drejer sig om.
Gruppens kontonummer er: Reg.nr.: 1551 konto-nr.: 2477505

---

I 2017 går sommerlejren til Sønderborg på Als. Lejren er fra den 22.-30. juli 2017.
Valbyparkspejderne deltager selvfølgelig - Mikro dog kun halv  lejr fra onsdag 26. til søndag 30. juli.
Vi håber rigtig mange vil deltage på denne fantastiske store og spændende lejr.

Det er alle spejderkorpsene i Danmark der afholder fælles sommerlejr og man regner med ca. 40.000 deltagere.
Vi vil løbende informere om lejren og man kan læse meget mere her: http://spejderneslejr.dk/da
Vi skal ligge sammen med en masse andre spejdergrupper i den underlejr der hedder Slottet. Underlejren er yderligere delt op i kvarterer. Og her skal vi ligge samme med de andre spejdergrupper i DDS og fra KFUM og De grønne pigespejdere, der er i Valby, Sydhavnen og Frederiksberg.
Vores kvarter hedder Elefantporten.

Det koster kr. 2.100,00 at deltage og derfor har vi i bestyrelsen stor fokus på at skaffe midler og afsætte penge, så vi som spejdergruppe kan give et tilskud til alle der vil med. Normalt er deltagerprisen jo omkring kr. 750,00 hos Valbyparkspejderne for en sommerlejr, så der skal tjenes nogle penge!
Derfor håber vi også meget alle forældre vil bakke op om de arrangementer og aktiviteter vi afholder, hvor vi tjener penge til gruppen. Her er en liste over de arrangementer og aktiviteter vi gerne vil have hjælp til:
Juletræstænding på Mozarts Plads 27. november 2016
Pakke for Scleroseforeningen 3.-5. og 10.-12. marts
Salg af DDS lodsedler - marts til juni - mere info følger. Anette er koordinator, men vi vil gerne have en forældre fra hver gren til at hjælpe til
Børnehjælpsdag 28. april (sætte boder op torsdag 27.)
Grøn Koncert - hvor vi sælger kildevand og franske hotdogs ved hytten - 30. juli
Juletræstænding på Mozarts Plads 26. november

Bestyrelsen vil hurtigt træffe beslutning om deltager pris ud fra det samlede budget for 2017, samt en forventning om at vi kan tjene en del penge ved disse arrangementer og aktiviteter. Prisen for sommerlejren vil inden længe blive meldt ud. 

På forhånd tak.

Mere info følger...