Nyheder

underside_balloner_fotograf_mads_danquah

God Påske og lodseddelsalg

Kære spejdere, ledere og forældre. 

Vi vil gerne ønske jer alle god Påske og lige en ekstra gang gøre opmærksom på der ikke er spejdermøde i aften. ;o) Samtidig skal der sælges lodder...

Samtidig vil vi gerne lige slå et ekstra slag for lodseddelsalget. Vi håber meget I vil bruge lidt tid her i påskedagene på at få solgt så mange lodsedler som muligt. Og så er der jo lønningsdag i dag (hvis pengene ellers kommer ind på ens konto) :o)) Så der skulle være rig mulighed for at få solgt en masse lodder i butikscentre, torve og andre steder, hvor der er mange mennesker.

Sidste år tjente gruppen knap kr. 13.000,00 og det er et rigtig godt tilskud til aktiviteter og materialer til spejderne og gruppen, der samtidig gør vi kan holde det månedlige kontingent nede.

Så hjælp med at sælge lodder!

På onsdag den 03. april, kommer Anette ned i spejderhytten igen, så her kan man få afregnet for de lodder man har solgt, samt få udleveret flere. Vi har ca. 230 lodder der ikke er udleveret endnu og det kunne være dejligt, hvis alle var friske til lige at sætte en slutspurgt ind, så vi kan få solgt det hele. :o)

Lodseddelsalget slutter onsdag 17. april, hvor Anette også vil være til stede i hytten til endelig slutafregning.

Husk der er præmie til den spejder i hver gren, der har solgt flest lodder. Præmien udleveres til spejdermødet 24. april.

God Påske. :o)

Med Spejderhilsen
Gruppelederne
Palle og Keld