Nyheder

Husk tilmelding til Sommerlejren

Sommerlejren 2014 går til Sverige.

Vi skal til Gillastugan som ligger ved Söderåsen, Kågeröd. Se mere på www.gillastugan.dk Gillastugan ligger 50 km. fra Helsingborg og er ejet af Det Danske Spejderkorps.

HUSK tilmeldingsfrist 1. maj

Vi glæder os til at komme på gruppens første "udlandstur” med alle vores seje spejdere.
Selvom det er tæt på København, kommer vi til at bo lige ved Söderåsen, som er et af Sydsveriges flotteste naturområder.

Vi skal af sted i uge 27, fra lørdag 28. juni 2014 til lørdag 5. juli 2014, og det bliver en lejr hvor vi skal ligge i telt, bygge med rafter og lave mad over bål. Udover det skal vi selvfølgelig lav en masse spændende aktiviteter. Astrid Lindgren tema, hejk med overnatning i hængekøje og dagsture med konkurrencer samt en masse Lejrliv og Lejrbål

Søderåsen er et fantastisk naturområde med mulighed for en masse gode vandreture og hejks. Der vil blive rig mulighed for at udforske naturen - måske vi ser en elg!

Forældremøde om sommerlejre afholdes torsdag 12. juni kl. 18.30 Noter datoen allerede nu, så I ikke går glip af de  vigtige informationer. Nærmere info om forældremødet følger.

Pris: Mikrospejdere på halv lejr fra onsdag 2. juli til lørdag 5. juli kr. 500,00 Hel lejr for alle andre spejdere kr. 1.000,00

HUSK tilmeldingsfrist 1. maj