Nyheder

Lodsedler

Spejderlotteriet i 2016 løber frem til 31. maj.
Anette vil være i spejderhytten de første 15 minutter af spejdermødet på følgende dage: tirsdag d. 24/5, onsdag d. 25/5, torsdag d. 26/5 og mandag d. 30/5 hvor man kan komme og slutafregne.

Hvis du har solgt alle de lodder du har fået udleveret og bare ikke kan afse tid til at komme ned til et spejdermøde for at afregne kan der altid afregnes løbende til Anette med Mobile Pay på 27112766, husk at skrive hvilken spejder der afregnes for.

Hvis du er super sælger og bare har brug for at få afregnet for de lodsedler du allerede har fået og gerne vil have nogle nye hurtigst muligt, så kan du kontakte Anette og lave en aftale med hende.
Hun har apj018 [at] gmail [dot] com  og mobil 2711 2766.

Hvis du mod forventning ikke kan sælge de lodder du har fået udleveret er det vigtigt, at du hurtigt giver besked til Anette da det er dyrt for gruppen hvis vi skal aflevere usolgte lodder retur og der står måske lige en anden spejder der godt kan sælge nogle ekstra.

Supersælger – præmie til den spejder fra hver gren, der sælger flest lodder
Igen i år har vi en lille konkurrence. Så den spejder, fra hver gren, der sælger flest lodder får et gavekort til Spejder Sport. Gavekortene bliver udleveret til det fælles grill spejdermøde vi har onsdag 22. juni.