Nyheder

Tilmelding til Spejdernes Lejr 2017

Kære alle
Første tilmeldingsdato er nu oveerstået. Vi er rigtig glade for der er så mange der vil med på sommerlejren.
Pt. er vi 66 tilmeldte spejdere og ledere og det bliver en kæmpe oplevelse, kan vi godt love.
Tilmeldingen var vigtigt i forhold til antal spejdere og fordeling af størrelse på den lejrplads vi får.
Så nu er vi sikre på der er plads nok til os.
Men vi kan stadig tilmelde flere, ingen problemer i det. Allersidste frist er 1. maj, så hvis man ikke lige nåede at tilmedle sig i første omgang, så send blot en mail til gl [at] valbyparkspejderne [dot] dk så skal vi nok sørge for tilmelding.
Man skal så betale direkte til gruppens konto og skrive: ”navn”, "gren", Sommerlejr i forbindelse med indbetalingen – tak, så ved vores kasserer hvem der er og hvad det drejer sig om.
Gruppens kontonummer er: Reg.nr.: 1551 konto-nr.: 2477505

---

Nu skal vi tilmelde os. Det er vigtigt vi får tilmeldt os til Spejdernes Lejr 2017 inden 15. marts 2017. Det er nemlig deadline i forhold til den lejrplads vi får tildelt. Så hvis der kommer for mange eftertilmeldinger er det ikke sikkert der er plads nok til os alle.

Vi håber derfor meget I vil tilmelde jer via hjemmesiden her hvor arrangementet er oprettet på forsiden. Der er to tilmeldinger!
Den ene er til Mini, Junior og Trop + deres ledere, der deltager på hel lejr
Den anden er til Mikro + deres ledere, der deltager på halv lejr (onsdag til søndag)

Prisen for at deltage på lejren er kr. 2.100,00 men bestyrelsen har vedtaget at give et stort tilskud, så priserne er som følger:
Spejdere og yderligere forældrehjælpere skal for hel lejr betale kr. 1.000,00
Spejdere og yderligere forældrehjælpere skal for halv lejr betale kr. 600,00
Ledere og gruppehjælpere deltager gratis.

Vigtigt er det altså at man får tilmeldt sig hurtigst muligt. Fristen er sat til 12. marts, så vi kan nå at foretage den endelige tilmelding i Spejdernes Lejrs tilmeldingssystem.

Hvis man ikke har mulighed for betaling inden 12. marts, så er det vigtigt vi får jeres tilmelding alligevel. Send en mail til gl [at] valbyparkspejderne [dot] dk så vi kan få alle registreret.