Kalender

MIkroweekendtur til Stiklingen i Hareskoven

Dato: 
Lør, 22.04.2017 10:00 - Søn, 23.04.2017 14:00

 

Weekendtur 22. – 23. april 2017

 

Forårstur for mikroer 22. -23. april 2017

Kære Mikroer og forældre

Nu er det snart tid til den annoncerede mikroweekendtur. Vi har lejet en lille hytte i Hareskoven af de grønne spejdere på Vesterbro, hvor vi skal være.(se evt Patruljehytten stiklingens side på facebook)

Planerne for weekenden er ikke helt fastlagte endnu, men vi har masser af ideer om bl.a. mad på bål med spiselige planter fra naturen, lege, gåture og måske påbegynder vi knivbevis for de mikroer, der skal rykke op efter sommerferien. Bent læser nok også en af sine gode godnathistorier højt. Hovedformålet, er at vi skal hygge os, lære hinanden godt at kende og øve os i, at være på lejr uden mor og far.

Det er vores erfaring, at det er på turene, at de allerbedste spejderoplevelser ligger. Det er her vi har god tid til at lave spændene spejderaktiviteter og det er på turene, at børn og voksne lærer hinanden godt at kende. Derfor glæder vi os rigtig meget til at komme afsted sammen med mikrospejderne. Nogle af spejderne har prøvet at overnatte på spejderture uden forældrene flere gange, for andre er det helt nyt. Turen her er en god chance for at prøve kræfter med at være afsted uden forældrene. For os ledere er det godt at kende jeres børn i den sammenhæng og vi vil gerne have prøvet at have jeres børn med på tur inden de deltager på en sommerlejr.                     

Det praktiske

Hvor Patruljehytten Stiklingen, Tranemosevej 49, 2750 Ballerup

Hvornår Vi mødes ved Stiklingen, Tranemosevej 49, 2750 Ballerup lørdag den 22. april kl. 10. Børne skal hentes samme sted søndag den 23. april kl. 14.

Tilmelding Tilmelding sker via hjemmesiden under fanen ’Mikro’e

Hvad skal vi have med?: pak efter sommerpakkelisten, som findes på Valbyparkspejdernes hjemmeside under fanen ’forældre’.

 

Spørg en af os ledere, hvis der er noget I er i tvivl om. V glæder os mega meget til at komme afsted på Mikrotur!

De bedste spejderhilsner fra mikrolederne: Tina, Bent, Sabine, MM og Ditte