Kalender

Børnehjælpsdag fredag 4. maj 2018 - sammen med FDF

Dato: 
Fre, 04.05.2018 08:00 - 20:00

Fredag 4. maj fra kl. 08:00 - 20:00 har Valbyparkspejderne en bod med et stort lykkehjul ved Irma på Mozartsvej, og det går ud på, at folk lægger penge på felter der har numre, og så drejer vi det store lykkehjul og hvis det lander på ens nummer har man vundet, enten fra hylde 1, 2 eller 3.

Kom forbi og sig hej, og støt gruppen, måske det er dig der er heldig at vinde.

Man kan også hjælpe til med at passe boden og pille det ned sidst på eftermiddagen. Hjælp med at tjene penge til spejdergruppen. Sidste år tjente vi ca. 4.000,00 kr. Vi håber at mange vil hjælpe til et par timer eller fire, så der ikke er noger der skal står der hele dagen. Hvis vi er mange kan det jo blive små vagter af to timer. Vi sørger for kaffe, te, frokost etc.

Fredag aften, omkring kl. 18.00 begynder vi at pakke boderne sammen og her skal vi bruge 4-6 personer med lidt muskler. :o) Overskydende gevinster pakkes sammen, og vi begynder at tage boderne ned. Når bilen kommer lægges de op og vi køre i kælderen med siderne og tagene til Valbyparkspejdernes hytte. Vi regner med at være færdige omkring kl. 20.00

Tilmelding til gl [at] valbyparkspejderne [dot] dk