Kalender

Leder- og bestyrelsesweekend Söderåsen

Dato: 
Fre, 06.04.2018 17:00 - Søn, 08.04.2018 17:00

Leder- og bestyrelsesweekend

Söderåsen 6.-8. april 2018

Kom og nyd en weekend på Söderåsen sammen med dine leder- og bestyrelseskolleger fra Valbyparkspejderne.

Vi skal sove i telt, lave gorumetmad på bål og trangia, øve os i spejderfærdigheder og ikke mindst vandre i Söderåsens nationalparks fantastiske natur, mens vi drøfter nogle vigtige temaer om bl.a. værdierne i vores spejdergruppe i forhold til børn og frivilligt arbejde.

Vi mødes i spejderhuset på Hammelstrupvej fredag den 6. april kl. 17.00, hvor vi pakker bilerne med grej og folk og kører fælles af sted til parkeringspladsen ved Naturum Söderåsen, Skäralid 747, 264 51 Ljungbyhed, i skåne, hvor indgangen til nationalparken er. Herfra følges vi videre til overnatningspladsen, Liagården et par kilometer derfra. Vi kan parkere ca. en kilometer fra overnatningspladsen og går det sidste stykke af skovvej med grejet.

Fredag aften deler vi os, så nogle slår telte op, mens andre laver aftensmad.

Lørdag skal vi ud og gå i nationalparken, undervejs skal vi lave frokost på trangia og i små grupper tale om vigtige emner omhandlende vores virke som ledere og bestyrelse.  Lørdag aften står den på den store gourmetmiddag, som vi i fællesskab laver på teltpladsen. Mere info følger…

Søndag skal vi gå lidt mere i nationalparken, pakke sammen og køre fra Söderåsen kl. ca. 15.00. Vi forventer at være hjemme ved hytten ca. 16.30 søndag d. 8. april.

Tilmelding

Senest   fredag den 30. marts på hjemmesiden (coming up) eller til Lau eller Ditte.   Skriv gerne om I kører i bil og hvor mange I har plads til.

 

 

 

Medbring

Varmt   tøj

Sovepose   og underlag

Gode   vandrestøvler

Notesblok   og blyant

Dagtursrygsæk

Evt.   siddeunderlag

Kniv 

 

Vi glæder os meget til at komme på   spejdertur med jer.

 

Spejderhilsen   Lau og Ditte